Jobs in de bouw | Vacatures met respect voor de stiel

Werfbegeleider

Werfbegeleider 61 keer bekeken

VACATURE

  • Statuut Vaste job
  • Provincie Oost-Vlaanderen
  • Ervaring 1 à 2 jaar, 2 à 5 jaar
  • Certificering Niet vereist
  • Opleiding 3e gr technisch secundair onderwijs (TSO3), Prof. bachelor bouw, Prof. gerichte bachelor (PBA, Academisch gerichte bachelor (ABA)
  • Rijbewijs B
  • Talen Nederlands

FF Projects is een jong en dynamisch bedrijf in volle groei. We bieden een oplossing voor alle vloerproblemen aan zowel particuliere als professionele klanten. Hierbij staan we garant voor kwaliteit en kunnen we fier zijn op onze uitgevoerde werken. Heb jij zin om onderdeel te zijn van een team met goesting en wil je mee groeien met dit bedrijf? Lees dan verder.

Functie

Je bent mee verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf zodat de werken vlot en tijdig van start kunnen gaan (informeren medewerkers, klanten, plannen nodige materialen, planningsvergaderingen bijwonen, administratie,…).

Dagelijks brief je de ploegen omtrent de uit te voeren werken.

Je ziet er op toe dat de werken verlopen volgens de vooropgestelde planning. Tijdens de uitvoering hou je de doorlooptijden en de afspraken rond uitvoering in de gaten. Indien nodig stuur je bij en communiceer je hierover tijdig en correct aan de betrokken partijen (medewerkers, klant, leveranciers,…)

Je werkt heel nauw samen met het team van plaatsers en de magazijnier. Je gaat regelmatig ter plaatse en waakt mee over deadlines, kwaliteit en veiligheid.

Je bent een spilfiguur in de organisatie en stemt dagelijks af met de zaakvoerder, administratie en het magazijn zodat de violen gelijk gestemd zijn. Je bent het intern aanspreekpunt voor de lopende en geplande werven.

Je zal instaan voor de administratie, opvolging, planning en communicatie (intern en extern) van de geplande en lopende projecten.

Op basis van de planning sta je mee in voor het tijdig en correct aanwezig zijn van alle materialen en grondstoffen op de werk. Hiervoor werk je nauw samen met het magazijn.

Indien zich (onverwachtse) problemen of moeilijkheden voordoen, behoud je jouw kalmte en zoek je proactief naar oplossingen. Hiervoor kan je uiteraard een beroep doen op de expertise van de zaakvoerder en ga je proactief met hem in overleg.

Indien de omstandigheden dit vragen, steek je de handen mee uit de mouwen en help je jouw collega’s met de plaatsing. Als werfbegeleider ben je een deel van het team.

Na inwerkperiode kan je ook mee instaan voor de (na)calculatie van standaard dossiers en de opmetingen van de werven.

Profiel

Je hebt een grote technische affiniteit vanuit opleiding, interesse, ervaring,…

Idealiter heb je ervaring in de bouwsector en dit in een operationele of meer coördinerende rol.

Je bent een ondernemende problemsolver. Je denkt proactief in mogelijkheden en niet in problemen. Hierbij doe je een beroep op jouw gezond logisch boerenverstand.

Je bent heel leergierig en hebt goesting om specialist te worden binnen jouw vakdomein. Je hebt een gezonde dosis ambitie en wil de dingen die je doet, goed doen. Wat je nog niet kan en kent, wil je leren.

Je bent een teamplayer maar weet tegelijk op een heel autonome manier te werken.

Je bent niet vies van een portie administratie en kan meer dan je plan trekken met de gangbare softwaretoepassingen zoals Word, Excel, Outlook,…

Je bent communicatief en hebt in jouw communicatie een klantgerichte aanpak

Je bent planmatig en organisatorisch sterk. Je weet prioriteiten te stellen en bent flexibel in het aanpassen van je eigen planning en de algemene planning. In dit kader weet je ook om te gaan met een portie stress en hou je wel van wat variatie en onverwachtse wendingen.

Je hebt oog voor kwaliteit en details/

Je vindt het leuk een functie intern te combineren met een job op de baan.

Wat kunnen wij jou bieden:

FF projects helpt jou graag groeien en leert jou de knepen van het vak on the job. Je krijgt een afwisselende functie in een gezond groeiende bedrijf. Jouw inzet en goesting wordt gewaardeerd met een goed loon aangevuld met extralegale voordelen. Gezien we gaan voor een lange termijn samenwerking kan je evolueren en leren binnen het bedrijf.

Overtuigd dat dit jouw volgende job is?

Reageer snel door te mailen naar info@ffprojects.be

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us

TRANSLATE

VACATURE TELLER