Jobs in de bouw | Vacatures met respect voor de stiel

Projectmanager gebouwen

Job Expired

Functie:

Als projectmanager gebouwen heb je de algemene leiding en de eindverantwoordelijkheid over de goede werking van de afdeling bouwen en renoveren binnen de dienst patrimonium en facilitair beheer. Je volgt jouw team van ongeveer 5 medewerkers op en bent een inspirerende coach en leidinggevende. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van jouw afdeling en je streeft naar een efficiënte organisatie. Verder coördineer je de nieuwbouw- en renovatieprojecten in samenspraak met verschillende stakeholders, waaronder de aannemer, de architect en het studiebureau, zodat dat de burgers en ondernemingen in Schoten over optimale en duurzame infrastructuur beschikken. Je bent verantwoordelijk voor de aanbesteding, werfopvolging, oplevering en nazorg en je ziet erop toe dat alle afspraken (timing, budget, kwaliteitseisen) netjes worden nageleefd.

 

(Een volledige functiebeschrijving kan je terugvinden op onze website: www.schoten.be)


Profiel:

Onze nieuwe collega is een sterke leidinggevende en kijkt er naar uit om een klein team van deskundigen aan te sturen en te coachen.

Je hebt een sterke technische bagage en een goed inzicht in het bouwproces. Je bent in staat om simultaan verschillende projecten te beheren. Plannen, organiseren en coördineren zitten dus in je DNA. Dit kan je aantonen met minstens vijf jaar relevante ervaring in projectcoördinatie (bouw en/of facility).

Daarnaast beschik je over een masterdiploma (bijvoorbeeld richting ingenieur of architect) of slaag je voor een capaciteitstest op masterniveau.

* Omschrijf welk profiel je zoekt


Aanbod:

e start aan een bruto maandsalaris van 3670,61 euro (5 jaar ervaring). Ervaring uit de overheidssector kan je onbeperkt meenemen. Het maximum maandelijks brutoloon bedraagt 5.252,02 euro.

Met volgende extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques van 8 euro
  • Glijdende werkuren
  • 35 dagen betaalde vakantie en 14 feestdagen
  • Fietsvergoeding of tussenkomst openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
  • Gratis hospitalisatieverzekering , interessante tarieven voor je gezinsleden
  • Bedrijfssport
  • Aansluiting bij GSD-V, de sociale dienst van Vlaanderen
  • Aanvullend pensioen (tweede pensioenpijler)
  • GSM met abonnement indien gewenst

Hoe solliciteren?

Interesse om onze dienst patrimonium en facilitair beheer te komen versterken? Aarzel dan niet en bezorg ons jouw cv (en eventueel kopie diploma) uiterlijk op zondag 6 juni 2021 via het invulformulier op onze website (https://www.schoten.be/solliciteren).

We bezorgen na afloop van de sollicitatietermijn feedback rond jouw kandidatuur.

Meer informatie rond de selectieprocedure kan je vinden op onze website (www.schoten.be) of je kan te terecht bij Karen Ardies via 0472343192 of karen.ardies@schoten.be.

Tot binnenkort?

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us

TRANSLATE

VACATURE TELLER