Jobs in de bouw | Vacatures met respect voor de stiel

Projectcoördinator wegen

Job Expired

Projectcoördinator wegen
A1a-A1b-A2a
onbepaalde duur – contractueel – voltijds

Denk jij soms bij wegenwerken: ‘Dat kan ik beter organiseren’? Voel jij je geroepen om de wegeninfrastructuur van Schoten beter te maken? Dan ben je misschien wel onze nieuwe collega die verschillende wegenisprojecten kan beheren en coördineren in samenwerking met aannemers. Je zorgt ervoor dat elk project tijdig en kwalitatief wordt opgeleverd. De jouw toegewezen projecten behelzen een budget van 1 à 3 miljoen euro per project. Dat kan tellen als uitdaging!

Hinder door werken kunnen we niet vermijden. Maar omdat jij de buurt helder informeert over de geplande werken kunnen inwoners zich goed op voorhand organiseren. Je bent het aanspreekpunt voor aannemers en onderaannemers en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen.
Voor een overzicht van het volledige takenpakket verwijzen we je naar de functiebeschrijving op www.schoten.be/vacatures

 

Functieprofiel:

Door jouw proactieve organisatieskills haalt elk project vlotjes de eindmeet. Je hebt continu oog voor de belanghebbenden in het project en hebt een natuurlijke gave om hen te betrekken en helder te communiceren. Je hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid.
Je beschikt over een master (bijvoorbeeld richting ingenieur of architect). Ook als je dit diploma niet hebt, willen we je graag ontmoeten. In dat geval beschik je over minimum 5 jaar ervaring in het managen van grote (wegen)infrastructuurprojecten en slaag je voor een capaciteitstest

 

Verwacht:

Het bruto maandloon met 0 jaar ervaring bedraagt 3.170,07 euro. Met 5 jaar ervaring is dit 3.489,25 € euro. Het maximum maandelijks brutoloon bedraagt 5.252,02 euro. Relevante beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige wordt in aanmerking genomen. Beroepservaring uit de overheidssector wordt onbeperkt meegenomen.
Met volgende extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques van € 8
  • Glijdende werkuren
  • 35 dagen betaalde vakantie en 14 feestdagen
  • Fietsvergoeding of tussenkomst openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
  • Gratis hospitalisatieverzekering, interessante tarieven voor je gezinsleden
  • Bedrijfssport
  • Aansluiting bij GSD-V, de sociale dienst van Vlaanderen
  • Aanvullend pensioen (tweede pensioenpijler)

 

Aanbod:

Volledig overtuigd?
Dan ontvangen we graag jouw kandidatuur (CV, motivatiebrief, kopie diploma) uiterlijk op 19 september 2021 via https://www.schoten.be/solliciteren

Wij wensen je veel succes!

Wat kan je verwachten?
De selectieprocedure ziet er als volgt uit:
Capaciteitstest. Je wordt hiervoor uitgenodigd op 21 of 22 september indien je niet beschikt over een masterdiploma.
Verkennende gesprekken op 24 september 2021 waarin gepeild wordt naar motivatie, relevante ervaring en de match met de organisatiewaarden.
Selectiegesprek met case op 8 oktober 2021. In dit gesprek wordt een case voorgesteld die als thuisopdracht werd voorbereid waarna een competentiegericht interview gevoerd wordt.
Met vragen rond de selectieprocedure kan je terecht bij karen.ardies@schoten.be of 0472 34 31 92.
Met vragen rond de functie inhoud kan je terecht bij yannick.scherpereel@schoten.be.

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us

TRANSLATE

VACATURE TELLER