Jobs in de bouw | Vacatures met respect voor de stiel

Klusjesman of –vrouw /onderhoudsvakman of –vrouw renovatiediensten Gent

Job Expired

Je bent mee verantwoordelijk voor de coördinatie, opvolging en het begeleiden van de werkzaamheden en medewerkers binnen de renovatiedienst Gent. Je werkt samen met andere begeleiders en rapporteert aan de werkplaatsleider die de eindverantwoordelijkheid draagt.

 

Jouw opdracht:

 

  • Je voert allerlei algemene klussen uit. Je staat ook in voor het plaatsen van gipsplaten, het uitvoeren van kleine schrijn- en isolatiewerken.
  • Je biedt ondersteuning in het plannen van deze werkzaamheden. Je zorgt voor de opvolging van de kwaliteit van de afgeleverde producten en diensten.
  • Je geeft leiding aan en begeleidt deze medewerkers met als doel hun competenties in kaart te brengen en verder te ontwikkelen.
  • Je communiceert/rapporteert over de werkzaamheden en medewerkers en ondersteunt bij het evalueren van onze

 

Plaats:

 

Gaardeniersweg 80, 9000 Gent

 

Jouw profiel:

 

Je kan planmatig, gestructureerd en professioneel werken. Je beschikt hiervoor over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.

 

Je bent klantgericht en weet de wensen en behoeften van de klant te onderzoeken, rekening houdend met de visie en doelstellingen van de eigen organisatie. Kwaliteit draag je hoog in het vaandel.

 

Je weet vertrouwelijke informatie te beschermen, maar weet ook nuttige kennis en ervaring te delen met het team.

 

Je onderkent de competenties en talenten van de medewerkers, maar weet hen ook bij te sturen door op een rustige manier tips en aanwijzingen te geven op werk en gedrag.

 

Je hebt zowel goede technische als leidinggevende vaardigheden. Kennis van elektriciteit en sanitair is een pluspunt. Verder ben je goed Nederlandstalig en beschik je over een rijbewijs B. Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt.

 

Ons aanbod:

·        Voltijds contract van bepaalde duur voorzien tem 3/09/2020 (opstart zo snel mogelijk)

·        Eventuele mogelijkheid tot verlenging contract

·        Een aangename en dynamische werksfeer

·        Verloning op basis van geldende barema’s

·        Maatschappelijke meerwaarde creëren

 

 

Hoe solliciteren:

 

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij Kevin Van de Vijver, Coördineert Weerwerk Gent, op 0494/53.71.12. Schriftelijk solliciteren kan tot en met 11/07/2021 (met vermelding voor welke functie en afdeling je solliciteert en/of vermelding van ons vacaturenummer) bij voorkeur via e-mail naar vacatures@weerwerk.be

Meer info

Vacature locatie:

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us

TRANSLATE

VACATURE TELLER