Jobs in de bouw | Vacatures met respect voor de stiel

Account Manager Projects-Regio Vlaanderen

Ben je commercieel, leergierig, enthousiast, positief, resultaatgericht en ambitieus? Vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden waarbij je meedenkt met de klant?

 Dan komen wij graag met jou in contact! Voor de uitbreiding van ons salesteam in Vlaanderen zijn we namelijk op zoek naar een Account Manager Projects.

 Marshalls is producent en verdeler van producten uit beton, keramiek en natuursteen voor tuinen, opritten en terrassen. Marshalls is een Brits bedrijf en is marktleider in bestratingsproducten in het Verenigd Koninkrijk. Marshalls NV werd opgericht in 2011 te Rumst en is actief op de Belgische en Franse markt.  Marshalls NV telt een zestigtal werknemers en heeft zijn eigen productiesite en magazijn.

Wat ga je doen?

Als Account Manager Projects ben je verantwoordelijk voor het beheer van je eigen, bestaande klantenportefeuille in Vlaanderen.

Je onderhoudt en bouwt relaties op met tuinaannemers, algemene aannemers, (tuin)architecten, projectontwikkelaars, eigenaars: kortom alle mogelijke actoren binnen het project.

Jouw profiel:

 Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en positief ingestelde medewerker met verkoopservaring en met een (eerste) ervaring in publieke- en private projectwerving.

Wat bieden wij?

-Een jong bedrijf dat openstaat voor nieuwe ideeën en initiatieven.

-De kans om intern en extern opleidingen te volgen.

-Bedrijfswagen met tankkaart.

-Een aantrekkelijk salarispakket met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering) en 12 bijkomende verlofdagen.

Solliciteren op deze functie?

Gelieve een recent CV met sollicitatiebrief te sturen naar onderstaand adres:

Katleen Geernaert

Nieuwstraat 4A
2840 Rumst

telefoon: +32 3 880 86 06

e-mail: katleen.geernaert@marshalls.be

Druk onderaan op de gele knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us

TRANSLATE

VACATURE TELLER