Jobs in de bouw | Vacatures met respect voor de stiel

Aankoper bouw

Functieomschrijving:

Als aankoper heb je een belangrijke impact op de financiële rendabiliteit van elk project. Je ontwikkelt relaties met leveranciers en aannemers. Dankzij jouw brede kennis van de verschillende bouwfases slaag je erin om, samen met de projectleider, producten en diensten aan te kopen binnen het werfbudget en –planning. Je neemt initiatieven om dat het werfbudget maximaal te optimaliseren.


Profiel:

Belangrijker dan jouw diplomaniveau zijn jouw commerciële vaardigheden en kennis van de bouwmaterialen en -processen. Idealiter combineer je een hogere bouwkundige opleiding met reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt de brandende ambitie om mee te bouwen aan de opstart van een centrale aankoopdienst. Teamwerk zit in jou gebetonneerd!


Aanbod:

Je komt terecht in een groeiende onderneming die continu investeert in professionele werkprocessen en aangename werksfeer. Ontspan over de middag met de collega’s tijdens een spelletje tafelvoetbal, tafeltennis of gewoon een leuke babbel. Ook de activiteitenkalender voor 2020 ligt al vast!
Je geniet een aantrekkelijk verloningspakket dat o.a. bestaat uit maaltijdcheques, een sterke groepsverzekering, hospitalisatieverzekering voor het gezin en mogelijkheid tot gebruik maken de fitnessmogelijkheden.

Bij de start maken we een traject/opleidingsplan om jou vlot te integreren in het bedrijf.

Je werkt in een 40 uren week met 20 vakantie- en 12 recuperatiedagen.
Het uurrooster is van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:30


Hoe solliciteren?

Druk onderaan op de gele knop om snel en rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Meer info

Vacature locatie:

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us

TRANSLATE

VACATURE TELLER